Barion Pixel

FAQ

A: 3-5 munkanap között szoktuk a termékeket kiszállítani, a GLS futár segítségével, amennyibe átutalással vagy kártyás vásárlással történik a megrendelés.
Ha utánvétellel kérik a kiszállítást a szállítási idő 5-10 munkanap, mivel meg kell várni, hogy a termékek a nagykerből beérkezzenek a telephelyünkre, melyet ez után tudunk utánvétellel postázni.

A: A terméket magánszemély vásárlása esetén 14 napod van visszaküldeni, bontatlan csomagolásban tudjuk csak elfogadni a terméket.
Céges vásárlás esetén a visszaküldött terméket megvizsgáljuk és a termék állapota alapján megállapított csökkentett érték alapján tudjuk visszatéríteni a csökkentett vételárat.

A: A terméket kosárba helyezés után tudod megrendelni, két féle fizetési mód közül tudsz választani, előre utalás vagy kártyás fizetés. Meg kell adnod a személyes adatiadat. Miután ezt elvégezted, mi visszaigazoljuk a rendelésedet. Összekészítjük a csomagot és már szállítjuk is.

A: Amennyiben garanciás kérdések merülnek fel, illetve esetlegesen hibás terméket kaptál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapon megadott e-mail címen. A nagykerrel leegyeztetjük a termék visszavételi módját, mely után vagy új terméket kapsz, vagy visszautaljuk a termék árát.

Figyelem: Abban az esetben, ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet! Sérült-, törött termékkel kapcsolatban reklamációt utólagosan, jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

A: 1.) Az átvételi elismervény aláírása előtt, kérjük, ellenőrizze csomagját!

2.) Abban az esetben, ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet! Sérült-, törött termékkel kapcsolatban reklamációt utólagosan, jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

3.) Ha megrendelése több csomagból áll (vagy több megrendelést adott le), akkor előfordulhat, hogy a futárcég nem egyben kézbesíti azt!

4.) Esetleges panasz/reklamáció esetén kérjük, írjon e-mailt a honlapon megadott e-mailcímre, ahol igyekszünk megoldást kínálni minden felmerült problémára.